icon BEGROTINGEN | Opstellen Begrotingen en Offertes

BEGROTINGEN | Opstellen Begrotingen en Offertes

Gespecificeerde adviesbegrotingen

Wij ondersteunen u graag bij het opstellen van een gespecificeerde adviesbegroting. Een door ons opgestelde begroting kan volledig naar uw wensen worden ingericht. Vrijwel ieder gewenste specificatie kunnen wij voor u samenstellen, waarbij wij al tijdens onze inventarisatie van hoeveelheden, rekening kunnen houden met een opname per kozijnmerk, per gevel, per woonblok, per straat of ieder andere gewenste onderverdeling.

Nadat wij de gewenste hoeveelheden voor u hebben geïnventariseerd, worden deze gegevens verwerkt in ons calculatie pakket. Mede door het gebruik van een specifiek voor de onderhoudswereld ontwikkeld calculatiepakket, doen wij er alles aan om tijdens het invoeren van de meetgegevens, de kans op fouten tot een minimum te reduceren. Ook kunnen wij op verzoek en zonder enige moeite een inmeetstaat aandragen. Deze ingave van meetgegevens kunt u eventueel gebruiken ter controle en voor in uw eigen archief.

Op het moment dat alle van toepassing zijnde onderdelen en hoeveelheden zijn ingevoerd in ons calculatie programma, kunnen wij het prijsniveau aanpassen naar de wensen van de klant of aan de hand van een markt conform prijsvoorstel. Dit prijsvoorstel, ook wel aanbiedingsbegroting genoemd, kunnen wij aandragen als zijnde een niet overschrijf baar PDF bestand of als een Excel bestand welke nadien, voor wat betreft lay-out en prijsniveau, nog aanpasbaar is. Mocht u het op prijs stellen dat uw concept begroting wordt aangevuld met uw bedrijfslogo, contactgegevens en/of enkele complex foto’s, dan behoort dit vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden.

Hierbij willen wij u erop wijzen dat iedere, door ons samengestelde aanbiedingsbegroting een gespecificeerde calculatie ten grondslag heeft. Hierin kunnen wij uw specifieke wensen verwerk, zoals bijvoorbeeld het aanpassen van uw gebruikelijk te hanteren calculatie uurtarief, eventueel uw niet inzichtelijke staartkosten, milieu toeslagen, materiaalkosten, ed. Wij richten de onderliggende calculatie geheel naar uw wensen in.