icon INSPECTIE | Inspecteren en Rapporteren

INSPECTIE | Inspecteren en Rapporteren

Inspectie en vakkennis van groot belang

Wanneer is het uitvoeren van schilderwerk nu echt nodig? Is het schilderwerk aan alle gevels even noodzakelijk? Hoe verhoud zich de staat van het inpandig gelegen schilderwerk zich ten opzichte van het uitpandig gelegen schilderwerk? Dat zijn veel voorkomende vragen waarbij wij u graag willen adviseren en ondersteunen bij het vinden van de antwoorden. Het inspecteren van de staat van onderhoudswerk in en aan gebouwen behoeft niet alleen te bestaan uit het beoordelen van het buitenschilderwerk, maar kan bijvoorbeeld ook bestaan uit het inspecteren van binnenschilderwerk, beglazing, gevelbekledingen, metselwerk, onderhoudsarme elementen zoals kunststof kozijnen en panelen, functionaliteit van onderdelen ed.

Kortom, alle onderdelen aan een gebouw waaraan onderhoud dient te worden gepleegd en/of aandacht aan dient te worden gegeven. Een tijdige inspectie in combinatie met de accurate uitvoering van de hieruit naar voren komende maatregelen is in vrijwel alle gevallen kostenbesparend.

Zwaan Calculatie & Advies BV heeft op 25 november 2016 succesvol de training Asbestherkenning afgerond en kunnen u ook hiermee van diens zijn. Bij aanwezigheid van Asbest, bij eventuele twijfel over de aanwezigheid van Asbest en voor professionele advisering ten aanzien van overige Asbest gerelateerde zaken, kunnen wij het complete inventarisatie,- en rapportage traject voor u verzorgen door middel van het inschakelen van een gerenommeerd Asbestinventarisatie bedrijf.