icon ONDERHOUDSADVIES | Onderhoudsadvies en Meerjaren Planning

ONDERHOUDSADVIES | Onderhoudsadvies en Meerjaren Planning

Onderhoudsadvies

Wij zijn gespecialiseerd in het opstellen van duidelijke en transparante onderhoudsadviezen. Op basis van onze jarenlange ervaring op het gebied van schilderwerk en overige onderhoudswerk, kunnen wij het benodigde onderhoud aan diverse uiteenlopende objecten voor u inventariseren. Hierbij kunt u denken aan het controleren en inspecteren van de staat van onderhoud van het buitenschilderwerk, maar ook het binnenschilderwerk. Desgewenst kunnen wij ook de staat van  onderhoud van overige onderhoudsgevoelige bouwelementen inspecteren zoals bijvoorbeeld vloercoating systemen, beglazing, dilatatiekitvoegen, goten, metselwerk, voegwerk ed.

Onze rapportages worden systematisch en in een voor iedereen, duidelijk leesbare taal opgesteld. Hiermee bedoelen wij dat de aanvrager niet direct vakinhoudelijk onderlegt hoeft te zijn om onze rapporten te ontcijferen. Wij staan er om bekend dat wij duidelijke en transparante adviezen opstellen welke in vele gevallen worden ondersteund door het verwerken van fotobijlagen en/of verwijzingen naar foto’s.

Bij het opstellen van een onderhoudsadvies over meerdere jaren, kunnen wij u ook mee van dienst zijn. Voor het opstellen van een meerjaren onderhoudsadvies, zullen wij eerst gezamenlijk vaststellen of er bijvoorbeeld prestatie eisen ten grondslag liggen, welke esthetische wensen er zijn en of er toekomstige doelstellingen in de zin van of er specifieke verbeteringen en/of wijzigingen zullen plaatsvinden aan een object. Ook is de vooropgestelde exploitatietijd van het object van groot belang. Kortom, zaken waar u ter degen rekening mee dient te houden en waarbij wij u graag zouden willen adviseren.

Naast het verzorgen van verftechnische ondersteuning en het opstellen van meerjaren onderhoudsadviezen, kunnen wij u ook adviseren en begeleiden bij het uitzetten van een offertetraject. Wij ondersteunen u bij het selecteren van de voor u, meest geschikte schilders,- en/of onderhoudsbedrijven. Na ontvangst van de offertes helpen wij u graag bij het offertevergelijk en kunnen wij desgewenst een goed onderbouwd gunningsadvies voor u samenstellen.

Op het moment dat het gegunde onderhoudswerk tot uitvoering komt, kunnen wij ook de begeleiding hiervan voor u overnemen. Deze bouwbegeleiding bestaat in grote lijnen uit het controleren van het werk, de contacten verzorgen tussen de opdrachtgever en de uitvoerende partij, het met regelmaat verzorgen van bouwvergaderingen en deze vergaderingen vastleggen middels het opstellen van een bezoekverslag. Kortom, desgewenst verzorgen wij voor u de bouwbegeleiding vanaf de kick-off tot en met de eindoplevering.