Wij zijn het verlengstuk van uw bedrijf !

Vanuit Veenendaal door het hele land

Zwaan Calculatie & Advies BV is een jong, dynamisch en breed inzetbaar bedrijf en heeft zijn kantoor in het centraal gelegen Veenendaal.

 


 

Even voorstellen

Na het afronden van het NIMETO in 1991 is Arjen Zwaan ca. 8 jaar werkzaam geweest op de werkvloer als onderhoudsschilder. Na een bedrijfsovername heeft hij zijn loopbaan vervolgt op de calculatie afdeling van een landelijke onderhoudspartij in Utrecht. Hierna is Arjen bij dit zelfde onderhoudsbedrijf werkzaam geweest als hoofd bedrijfsbureau in Amsterdam. Op 1 april 2014 heeft hij Zwaan Calculatie & Advies BV opgericht en wil hij zijn opgedane ervaring en kennis graag voor u inzetten bij de door ons te leveren diensten en adviezen.

 


 

Onze diensten

Onze werkzaamheden bestaan in grote lijnen uit calculatiewerk, onderhoudsadvies, het opstellen van begrotingen, projectbegeleiding en inspectiewerkzaamheden welke gerelateerd zijn aan de schilders,- en onderhoudsmarkt. Wij leveren onze diensten met name aan de gerenommeerde schilders,- en onderhoudsbedrijven. Tevens ondersteunen wij met veel genoegen de lokale schildersbedrijven en de opkomende ZZP-markt.

Het opstellen van duidelijk leesbare, goed onderbouwde verftechnische adviezen behoort ook tot één van de vele mogelijkheden binnen onze organisatie. Ook hebben wij ervaring op het gebied van deskundige bouwbegeleiding tijdens de uitvoering van groot onderhoud aan uiteenlopende objecten. Deze bouwbegeleiding hebben wij de afgelopen jaren verzorgd voor Verenigingen van Eigenaren, Vastgoedmanagement bedrijven en Beheermaatschappijen.

Mede in verband met de gunstige, centrale ligging van ons kantoor te Veenendaal, opereren wij vanuit de provincie Utrecht door het gehele land.

Geen afstand is voor ons te ver!


 


 

Sponsoring en goede doelen

Zwaan Calculatie & Advies BV sponsort een aantal goede doelen in Veenendaal en omstreken.

 


 

Samenwerkingspartners

Zwaan Calculatie & Advies BV werkt samen met o.a. de volgende bedrijven en instellingen.