Wij zijn het verlengstuk van uw bedrijf !

Vanuit Veenendaal door heel Nederland

Zwaan Calculatie & Advies BV is een jong, dynamisch en breed inzetbaar bedrijf.

Na afronding van het NIMETO te Utrecht in 1991, vervolgens ca. 8 jaar actief te zijn geweest op de werkvloer en na 15 jaar ervaring op het gebied van calculatiewerk bij een landelijk opererende onderhoudsgroep, is Zwaan Calculatie & Advies BV begin 2014 opgericht.

Onze diensten

Onze werkzaamheden bestaan in grote lijnen uit calculatiewerk, onderhoudsadvies, het opstellen van begrotingen, projectbegeleiding en inspectiewerkzaamheden welke gerelateerd zijn aan de schilders,- en onderhoudsmarkt. Wij leveren onze diensten met name aan de gerenommeerde schilders,- en onderhoudsbedrijven. Tevens ondersteunen wij met veel genoegen de lokale schildersbedrijven en de opkomende ZZP-markt.

Het opstellen van duidelijk leesbare, goed onderbouwde verftechnische adviezen behoort ook tot één van de vele mogelijkheden binnen onze organisatie. Ook hebben wij ervaring op het gebied van deskundige bouwbegeleiding tijdens de uitvoering van groot onderhoud aan uiteenlopende objecten. Deze bouwbegeleiding hebben wij de afgelopen jaren verzorgd voor Verenigingen van Eigenaren, Vastgoedmanagement bedrijven en Beheermaatschappijen.

Mede in verband met de gunstige, centrale ligging van ons kantoor te Veenendaal, opereren wij vanuit de provincie Utrecht door het gehele land. Geen afstand is voor ons te ver !

Sponsoring en goede doelen

Zwaan Calculatie & Advies BV sponsort een aantal goede doelen in Veenendaal en omstreken.

Relaties en partners

Zwaan Calculatie & Advies BV stelt graag haar relaties en partners aan u voor