Wat kunt u verwachten van Zwaan Calculatie & Advies BV?

  • Nauwkeurige en snelle rapportages. Wij zijn enthousiast, discreet, zeer betrokken bij onze opdrachtgevers en kunnen u op vooraf overeengekomen termijn voorzien van nauwkeurig samengestelde rapportages.
  • Afspraak is afspraak. Wij zijn ons de noodzaak van het tijdig indienen van de gewenste stukken zeer bewust en derhalve staat dit bij ons zeer hoog in het vaandel. Hiervoor geldt dan ook: afspraak is afspraak.
  • Enthousiasme en betrokkenheid. Ons enthousiasme en discrete werkwijze zal een positieve invloed hebben op de relatie met uw opdrachtgevers waarbij wij te allen tijde onze klanten op een positieve wijze vertegenwoordigen.
  • Marktconforme scherpe calculaties. Zwaan Calculatie & Advies BV hanteert gunstige, marktconforme uurtarieven zonder verrassingen. Desgewenst verzorgen wij het complete calculatie traject vanaf de aanvraag, opname en inspecties op de locaties, uitwerken en verwerken van opnamegegevens en het opstellen van scherpe, marktconforme begrotingsadviezen.
  • Gebruiksvriendelijke software. Onze calculaties en begrotingsadviezen worden opgesteld middels gebruikmaking van een in de onderhoudswereld gerenommeerd calculatie softwarepakket, waarbij wij de aanbiedingsbegroting voor u omzetten naar een voor de klant overschrijfbaar en wat betreft lay-out, erg fraai ogend Excel bestand. Vanzelfsprekend kunnen wij de lay-out aanpassen naar de wensen van de opdrachtgever.
  • Hoge service. Tevens kunnen wij u ontzorgen door het overnemen van de contacten ten behoeve van het aanvragentraject met door u aangedragen partners, onderaannemers en leveranciers, om zo tot een compleet calculatie voorstel te komen.